Προφίλ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για περισσότερα από τριάντα χρόνια, αρχικά στον κλάδο των υλικών επιπλοποιίας, μετέπειτα δε και στον κλάδο της ξυλείας και της βιομηχανικής ξυλείας. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και άρτια οργανωμένους αποθηκευτικούς χώρους, συνολικού εμβαδού 6.800 τ.μ. Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στα Γιαννιτσά, σε σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία εντός των εγκαταστάσεων μας, όπου στεγάζονται και οι διοικητικές της υπηρεσίες, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρία απασχολεί πωλητές που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια.

Δεδομένης της πολυετούς εμπειρίας μας στην ελληνική αγορά, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα προϊόντων (μελαμίνες, πορτάκια, πάγκους εργασίας, κουτιά κουζίνας και ντουλάπας, μεντεσέδες επίπλων, μηχανισμούς και εξαρτήματα επίπλων, κλειδαριές επίπλων, κ.α.), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στη λειτουργικότητα και το φινίρισμα.

Αποστολή μας είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός τόσο στην αξιοπρέπεια του ανθρώπου, όσο και στο περιβάλλον, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της εταιρίας μας, επί τη βάσει των οποίων καθορίζουμε την καθημερινή λειτουργία της και τις σχέσεις μας με τους εργαζομένους μας, τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας.

Λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

Πολυετής επαγγελματική εμπειρία

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός

Ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας

Ανταγωνιστικές τιμές